Syra-bas-balans

Syra-bas-balansen är en av kroppens absolut viktigaste jämvikter. De flesta människor är försurade (har lågt pH-värde), vilket gör att de inte mår så bra som de skulle kunna göra. Sjuka människor har oftast en väldigt dålig syra-bas balans (lågt pH värde i kroppen). Det gäller t.ex. personer med fibromyalgi, kvicksilverförgiftning, cancer, reumatiska sjukdomar, gikt etc.

Syra-bas balansen påverkar samtliga funktioner i kroppen, bl.a. energiproduktionen, immunsystemet, nervsystemet, hormonsystemet, avgiftningen och stressnivån. Därför påverkas de flesta symtom och sjukdomar positivt av att balansera kroppens pH-värde.

Att reglera syra-bas balansen är en av de viktigaste åtgärderna för att återställa hälsan. Det finns troligen ingen fysisk terapi som är så allsidig och kraftfull som att återställa syra-bas balansen i kroppen. När detta är gjort kan man lättare ta itu med de problem som eventuellt återstår.

Här nedan finner du en rad produkter som hjälper dig att upprätta och bibehålla en bra syra-bas-balans i din kropp.

Calmag Sport

Calmag Sport | Bättre Hälsa

Kalcium och magnesium 1:1 Kalcium och magnesium användes av musklerna för avslappning. Här är det lika mängder kalcium som magnesium. Mycket bra medel för att bygga upp starka ben hos vuxna och barn....
145.00 kr

Köp nu

 
Helhetshälsa Korngräs

Helhetshälsa Korngräs | Helhetshälsa

Korngräspulver. Raw food. Rikt på fibrer, skördat när det är som mest näringsrikt och därefter skonsamt torkat. Korngräspulvret kan blandas i müsli, juice eller smoothies. Förpackning: 100 gram. 33...
149.00 kr

Köp nu